Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van generatie op generatie

14/11/2019

 

U zult zich daarvoor niet neerbuigen, en die niet dienen, want Ik, de HEERE, uw God, ben een na-ijverig God, die de misdaad van de vaderen vergeldt aan de kinderen, aan het derde en vierde geslacht van hen die Mij haten. (Exodus 20:5)

Het feit dat demonische bolwerken overgedragen kunnen worden van de ene generatie op de volgende is overduidelijk voor mensen die betrokken zijn bij pastoraat. Dat betekent niet dat ik ontken dat veel problemen genetisch bepaald zijn of zijn veroorzaakt door een immorele omgeving. Al deze drie zaken kunnen iemand aanzetten tot een bepaalde zonde.
Als je een satanisch bolwerk in iemands leven omver haalt, dat door de familie is doorgegeven, kun je weerstand verwachten. Een van de Bijbelschoolstudenten die ik begeleidde was verbijsterd toen we klaar waren. ,,Het is niet te geloven”, zei hij. ,,ik moest me aan mijn stoel vasthouden om tijdens dat laatste gebed niet de deur uit te rennen.”
,,Hoe ziet je familieachtergrond eruit?”, vroeg ik.
,,Mijn moeder houdt zich bezig met paranormale zaken, ze is helemaal in de New Age verzeild geraakt.”
De duivel wil zijn territorium niet prijsgeven en zal alles proberen om stoorzender te zijn op het moment dat je autoriteit over hem neemt.
Een zeer volwassen en verantwoordelijk echtpaar benaderde me tijdens een huwelijksweekend met hun frustraties dat het hen maar niet leek te lukken hun conflicten op te lossen. Ik ontdekte dat de moeder van de vrouw betrokken was bij Christian Science en tijdens de geboorte had uitgeroepen: ,,Dit is niet mijn kind.”  Ik leidde deze lieve vrouw in een gebed om iedere familie-geest in de generaties te verwerpen. De verandering in haar leven was opmerkelijk toen ze haar positie in Christus opeiste. Als je vermoedt dat een satanisch bolwerk ook in jouw familie is gevestigd, bid dan het volgende gebed:

 

Heer, ik vraag U de satanische bolwerken in mijn leven aan te wijzen die in mijn familie gevestigd zijn. Geef me de moed om op te staan tegen de weerstand die ik zal tegenkomen.

 

Gegevens

Datum:
14/11/2019
Evenement Categorie: