Leiderschapscursus
Freed to Lead

Over de cursus

Freed to Lead zal jouw leiderschap in positieve zin veranderen.
Deze leiderschapscursus heeft voor de Nederlandse versie de Engelse naam behouden. Freed to Lead, ontwikkeld door Rod Woods en Steve Goss, is een 10-weekse leiderschapscursus voor christenen die een leiderschapsrol vervullen. Dat kan een rol zijn in een bedrijf, overheidsinstelling, in de kerk, binnen een stichting, voor de gemeenschap of wat dan ook. 

Deze cursus met bijbehorende boeken en materialen is niet gemaakt om allerlei managementboeken te vervangen. Deze cursus is ontwikkeld om alle goede en behulpzame managementboeken die je misschien hebt gelezen veel effectiever in te zetten in jouw leiderschap.

Deze cursus is heel geschikt voor leiderschapsteams tijdens een wekelijks bijeenkomst of tijdens een leiderschaps-retreat. Iedere bijeenkomst bevat meerdere video-lessen van in totaal circa 30-35 minuten. Daarnaast zijn er Bijbelstudies en reflectie-momenten zodat je de gelegenheid hebt om de principes toe te passen in je eigen context.

Een gemeente zal er veel baat bij hebben als het oudstenteam gezamenlijk door de cursus gaat en het dan beschikbaar stelt voor andere leidinggevenden in hun gemeente of voor hen die potentie hebben een leiderschapsrol te gaan vervullen.

Naast het cursusmateriaal heeft Rod Woods ook een boek geschreven. In het Nederlands heeft het boek dezelfde titel aangevuld met een ondertitel: Freed to Lead – Bevrijd om leiding te geven. Het gaat dieper in op de onderwerpen die in de cursus aan bod komen en bespreekt ook een heel aantal gerelateerde onderwerpen. Je zult het van grote waarde vinden als voorbereiding als je de cursus leidt. Ook de deelnemers zullen het op prijs stellen om het boek na de cursus te lezen.

Geïnteresseerd in deze cursus?

De cursus bestaat uit tien lessen, is heel eenvoudig in gebruik en wordt ondersteund door boeken, Powerpoints, video’s en andere trainingsmaterialen. Wil je meer weten over de opbouw van de cursus, of weten wat jij precies nodig hebt om de cursus te geven? Via onderstaande knoppen kun je hierheen navigeren.

Wat anderen zeggen

Dit is wat anderen zeggen over de leiderschapscursus Freed to Lead.

Wil je contact met ons opnemen?

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.