Leiderschapscursus
Freed to Lead online

Freed to Lead online

Er zijn gelukkig veel kerken en gemeenten in Nederland waar cursussen van Freedom in Christ worden gegeven. Echter in de afgelopen jaren hebben we ook gezien dat er behoefte is om online cursussen te volgen. In die behoefte willen we graag voorzien. Temeer omdat we op die manier mensen in heel Nederland en Vlaanderen kunnen bedienen.

In januari starten we online met de cursus FREED TO LEAD, een Nederlandstalige leiderschapscursus gebaseerd op effectief christelijk leiderschap. FREED TO LEAD helpt je, om in deze hectische en bijzondere tijd waarin je als leider vaak meer dan gemiddeld onder druk staat, leiding te geven vanuit Gods Woord en jouw identiteit in Christus.

Deze cursus wordt gefaciliteerd door Peter Maris, Babs Santema en Jelmina Groen. Samen vormen ze het leiderschapsteam van Freedom in Christ Nederland.

Wat kun je verwachten?

 1. Een wekelijkse Zoom-meeting met leiders uit het hele land, en mogelijk uit Vlaanderen, op [ datums en tijden]. Tijdens de eerste tien cursusavonden laten we Steve Goss en Rod Woods aan het woord via video-streaming en bespreek je met andere leiders je persoonlijke inzichten.
 2. De laatste twee avonden [datums] zijn twee speciale bijeenkomsten, waarbij je door de Stappen naar Vrijheid voor Leiders gaat Deze, misschien belangrijkste, bijeenkomsten beginnen eveneens om 19:00 uur maar duren tot 21:30 uur.
 3. Tijdens de cursusavonden ga je een of twee keer met 3 à 4 deelnemers uiteen in een break-out room waarin je:
  • vragen en opmerkingen bespreekt;
  • elkaar stimuleert om nieuwe inzichten in de praktijk uit te werken;
  • voor elkaar bidt.
 4. Persoonlijke Bijbelstudies om de principes die samenhangen met de betreffende lessen te onderbouwen.
 5. Tijdelijk toegang tot de video-streaming op onze website om e.e.a. nog eens terug te zien. 

Jouw eigen actieve inbreng tijdens de Zoom-bijeenkomsten is medebepalend voor het beste resultaat.  

Wat zijn de kosten?
Deelname is gratis maar je hebt wel het Deelnemersboek Freed to Lead en het boek Freed to Lead – Bevrijd om leiding te geven nodig. Deze zijn natuurlijk niet gratis en kun je hier online bestellen. Doe dit direct na de bevestiging van je deelname.

Zoom
Verder heb je de laatste versie van de Zoom-applicatie nodig op je device, met camera en microfoon. De Zoomapplicatie kun je gratis downloaden op https://zoom.us/download.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze cursus opnieuw van start gaat. Mocht je belangstelling hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Geïnteresseerd in de cursus of vragen?

Hieronder kun je je aanmelden voor de cursus. Als je meer informatie wilt of een vraag hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je contact met ons opnemen?

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.