Discipelschapscursus
Groeien in Genade online

Groeien in Genade online

Er zijn gelukkig veel kerken en gemeenten in Nederland waar cursussen van Freedom in Christ worden gegeven. Echter in de afgelopen jaren hebben we ook gezien dat er behoefte is om online cursussen te volgen. In die behoefte willen we graag voorzien. Temeer omdat we op die manier mensen in heel Nederland en Vlaanderen kunnen bedienen.

Op 25 januari 2022 zal de Discipelschapscursus Groeien in Genade online van start gaan. Deze cursus wil je helpen om Gods genade op een dieper niveau te ervaren in zowel je hoofd als in je hart, zodat de liefde van God de belangrijkste motivatie in je leven wordt. Als je groeit in genade ga je ook groeien in je relatie met God en andere mensen. Je relaties zullen dan gekenmerkt gaan worden door Gods liefde en genade. 

Deze cursus wordt gefaciliteerd door Peter Maris, Babs Santema en Jelmina Groen. Samen vormen ze het leiderschapsteam van Freedom in Christ Nederland.

Wat kun je verwachten?

 1. Een wekelijkse Zoom-meeting met leiders uit het hele land, en mogelijk uit Vlaanderen, van dinsdag 25 januari tot en met 22 maart 2022 (m.u.v. 22 februari). De bijeenkomsten duren van 19:00 uur tot 21:00 uur. Gedurende zes avonden krijg je onderwijs via video-streaming en bespreek je met andere deelnemers je persoonlijke inzichten.
 2. Gedurende twee avonden ga je door de Stappen naar het ervaren van Gods Genade. Deze speciale bijeenkomsten starten eveneens om 19:00 uur maar eindigen om 21:30 uur. 
 3. Tijdens de cursusavonden ga je een of twee keer met 3 à 4 deelnemers uiteen in een break-out room waarin je:
  • vragen en opmerkingen bespreekt;
  • elkaar stimuleert om nieuwe inzichten in de praktijk uit te werken;
  • voor elkaar bidt.
 4. Tijdelijk toegang tot de video-streaming op onze website om e.e.a. nog eens terug te zien.

   

Jouw eigen actieve inbreng tijdens de Zoom-bijeenkomsten is medebepalend voor het beste resultaat.  

Wat zijn de kosten?
Deelname is gratis maar je hebt wel het Deelnemersboek voor Groeien in Genade nodig. Deze is natuurlijk niet gratis en kun je hier online bestellen. Doe dit direct na de bevestiging van je deelname.

Zoom
Verder heb je de laatste versie van de Zoom-applicatie nodig op je device, met camera en microfoon. De Zoomapplicatie kun je gratis downloaden op https://zoom.us/download.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze cursus opnieuw van start gaat. Mocht je belangstelling hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je contact met ons opnemen?

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.