Freedom in Christ
Toerusting Groepsleiders

Toerusting Groepsleiders

Heb jij het verlangen om een groep medegelovigen te helpen Jezus Christus te volgen en in te gaan op hun diepere geloofsvragen? Zou je, voordat je daarmee van start gaat, graag toegerust worden? Kom dan naar een toerustingsdag in Nederland of België en ontdek hoe je de Discipelschapscursus Vrijheid in Christus (of een van de andere cursussen) zelf kunt leiden en faciliteren. Of neem gerust contact met ons op.

Toerustingsdagen
Tijdens deze dagen leggen we de principes uit die aan de basis liggen van ons onderwijs. We leren je hoe je anderen helpt hun vrijheid in Christus te vinden en deze vrijheid vast te houden. Hoe je de Stappen naar Vrijheid in Christus in de praktijk kunt gebruiken en toepassen. Onze doelstelling is je te helpen discipelen te maken die vrucht dragen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze toerustingsdagen. Door je te registreren op onze website, krijg je direct toegang tot ‘Downloads’, waar je hulpmiddelen treft voor het geven van cursussen en het begeleiden van mensen door de Stappen naar Vrijheid in Christus. Je vindt daar ook een gratis, compact en behulpzaam e-boekje met de Stappen naar Bijbelse verzoening.

Persoonlijk contact
Je kunt ook contact met ons opnemen voor begeleiding en ondersteuning bij het succesvol opzetten van een cursus bij jou in de buurt. We denken graag met je mee in jouw plan.

Leiderschapscursus
Voor je persoonlijke groei en ontwikkeling als leider raden we je aan om de Leiderschapscursus Freed to Lead te volgen.

Wil je contact met ons opnemen?

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.