Freedom in Christ
Toerusting Kerken/Gemeenten

Toerusting Kerken/Gemeenten

Wil jij onderwijs in jouw gemeente over hoe Jezus te volgen in de volle breedte toepassen? Wil je samen met je team graag iedereen in je gemeente helpen ontdekken wie ze zijn in Christus en wat ze in Hem ontvangen hebben? Wil je dat ze inzicht krijgen in alles wat hen tegenhoudt, zodat ze verder groeien in geloof en meer vrucht gaan dragen?

Wij willen je daar graag bij helpen met advies, een teamdag, evaluatie en gebed.

  • Als team ga je eerst door het onderwijs van Freedom in Christ aan de hand van video’s;
  • Tijdens een team-dag ontvangen jullie aanvullend onderwijs en leiden we jullie door de Stappen naar Vrijheid in Christus;
  • We helpen jullie de cursus(sen) in de gemeente te faciliteren;
  • Er zal regelmatig overleg zijn via Zoom;
  • Het gebedsteam van Freedom in Christ ondersteunt met gebed.

Wij hebben een groot verlangen om de kerk in Nederland en Vlaanderen bij te staan onderwijs over discipelschap in de gemeente te implementeren met behulp van onze onderwijslijn. Het onderwijsmateriaal is zo samengesteld dat iedere gemeente zelfstandig aan de slag kan gaan met eigen (gespreks)leiders, die de cursussen in de gemeente faciliteren via bijvoorbeeld videostreaming. Neem gerust contact met ons op!

In de afgelopen jaren hebben we meerdere gemeenten op deze manier mogen toerusten. Een mooi voorbeeld hiervan is de Jubilee gemeente in Geertruidenberg.

Leiderschapscursus
Aanvullend is er de mogelijkheid om met je leidersteam, al of niet door ons gefaciliteerd, de Leiderschapscursus Freed to Lead te volgen.

Toerustingsdag
Het is ook mogelijk om eerst een toerustingsdag bij te wonen. Tijdens deze dag leggen we de principes uit die aan de basis liggen van ons onderwijs en kom je in contact met andere (gemeente)leiders om ervaringen uit te wisselen. Via de Nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze toerustingsdagen.

Wil je contact met ons opnemen?

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.