Train de trainers

Toerusting en training voor leiders binnen een gemeente of bediening

Wil jij graag de mensen in jouw gemeente helpen Jezus Christus te volgen? Wil jij ze leren wie ze zijn en wat ze in Hem hebben? Wil jij ze inzicht laten krijgen in alles wat hen tegenhoud zodat ze wel verder groeien in geloof? Wil jij dat ze die persoon worden die God voor ogen heeft?

Kom dan naar een van onze (regionale) toerustingsdagen in Nederland of België.

Meerdere sprekers leggen de principes uit die aan de basis liggen van de discipelschapscursussen van Freedom in Christ. Maar ook hoe je anderen helpt vrijheid in Christus te vinden; Hoe praktisch de ‘Stappen naar vrijheid in Christus’ te gebruiken en toepassen? Hoe ga ik om met moeilijke geestelijke of persoonlijke problemen? En…. hoe houd je die vrijheid eigenlijk vast?

Iedere christen kan die persoon worden die God bedoeld heeft. Iedere christen kan vrij zijn om zijn/haar Heer te dienen en te groeien in geloof. God zal iemands verleden niet veranderen of uitpoetsen maar iedere christen kan wel vrij zijn van zijn/haar verleden. Onze doelstelling is niet om u een handvol boeken te geven maar u te helpen met het maken van discipelen die vrucht dragen.

Geef je op voor een Regionale Toerustingsdag bij jouw in de buurt en deel ervaringen met anderen die de cursussen en deze Bijbelse principes al gebruiken in hun kerk/gemeente.

Kan je nog geen geschikte toerustingsdag vinden bij jouw in de buurt? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe we dat kunnen organiseren.

Blijf op de hoogte

Wil jij goed geïnformeerd blijven over bijvoorbeeld nieuwe uitgaven of trainingsdagen van Freedom in Christ in Nederland en België? Registreer je dan op onze website.

Je ontvangt zo nu en dan een nieuwsbrief met die informatie en alles over de laatste ontwikkelingen. En je krijgt direct toegang tot ‘downloads’. Onder downloads vind je goede hulpmiddelen voor bij de cursussen of voor als je iemand door de Stappen naar vrijheid in Christus leidt. Je vindt daar ook gratis een compact maar behulpzaam e-boekje met de Stappen naar Bijbelse verzoening.

Wil je contact met ons opnemen?

Wil je informatie, heb je een vraag of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.